Pune intrebare

Cauta raspuns

De cate ori pe zi trebuie sa aiba scaun un nou nascut?

0 voturi
a intrebat Vio (700 puncte) acum 4 ani in categoria Nou nascuti

27 Raspunsuri

0 voturi
Poate sa aibe unul sau mai multe! Ai mei copii primele zile aveau cate 3-4:) dar si au fost foarte mancaciosi!
a raspuns Diana Albu (17,340 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Scaunul bebelusului depinde si de alimentatie. Cei alaptati au mai multe scaune decat cei hraniti cu lapte praf. La inceputul vietii pot avea scaun chiar si la fiecare masa.
a raspuns dli (6,070 puncte) acum 4 ani
0 voturi
trebuie sa aiba cel putin 1 pe zi. Daca este alaptat poate avea dupa fiecare masa dar daca papa lapte praf are mai putine. Maya avea dupa fiecare masa sau mai bine zis in timpul mesei :))
a raspuns AlinaD (7,180 puncte) acum 4 ani
0 voturi
depinde daca bea lapte praf sau de la san. si stiu ca in mod normal in primele zile ar trebui sa faca dupa fiecare masa. depinde de stomacelul fiecarui bebelus
a raspuns Babypuras (5,220 puncte) acum 4 ani
0 voturi
daca e alaptat la san si mai ales in primele luni, e bine sa aiba scaun dupa fiecare masa...pe parcurs,cand e mai maricel,e recomandat sa aiba macar iun scaun pe zi...
a raspuns Alina Iris (18,300 puncte) acum 4 ani
0 voturi
noi am avut o mare problema cu scaunul pana la 3 luni. treceau zile intregi si nu fcaea . trebuia sa il ajut mereu cu supozitor cu glicerina. ia-am dat si debridat si degeaba. dupa 3 luni a inceput sa face in fiecare zi 2-3 scaune
a raspuns Antaluta Andreea (7,740 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Normal are 4-5 scaune pe zi, acum depinde de fiecare bebelus, dar nou nascutii fac des caca asa ca nu sunt motive sa te sperii, poate sa aibe si 8 scaune, dar regula e ca zilnic faca asa des.
a raspuns olivia_cigaran (7,200 puncte) acum 4 ani
olivia_cigaran editat acum 4 ani
0 voturi
Depinde de alimentatie..eu l-am alaptat..si in primele zile cred ca il schimab aproape de fiecare data cand "statea la masa"...apoi se mai raresc cam la 3 pe zi iar pe la 1 an va fi 1 pe zi.
a raspuns Grajdeanu Mihaela (7,000 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Un nou nascut poate face dupa( sau chiar in timpul) fiecare masa. Atat timp cat bea doar lapte de la mami  poate fi mai moale dar nu inseamna ca  are probleme cu stomacelul. Daca nu face mai multe zile la rand trebuie mers la doctor. Iar cu supozitorul  cu glicerina nu trebuie exagerat
a raspuns Andreea Sarghe (5,540 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Bebelusa mea facea chiar mai des decat mesele pe zi, insa nu a avut nici o problema cu stomacelul. La un moment dat chiar ma ingrijorasem crezand ca are diaree insa asa era organismul ei.
a raspuns nicdeea (5,760 puncte) acum 4 ani
0 voturi
1-3 chiar 4 pe zi, mai tarziu 1 pe zi sau chiar la 2 zile
a raspuns Ali Rin Alexut (8,460 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Un nou-nascut in general trebuie sa aiba scaune in functie de cat mananca,daca e alaptat la san poate face dupa fiecare masa,daca e alaptat artificial poate face de 2 ori pe zi,depinde si de cum accepta organismul lui laptele.Chiar daca nu are un scaun pe zi nu este motiv de ingrijorare si nu se poate numi constipatie,un bebelus poate sa aibe 1 scaun si dupa 3 zile.
a raspuns alexandra (1,100 puncte) acum 4 ani
0 voturi
de cate ori cere,al meu papa 9 biberoane pe zi
a raspuns Oana Elena Ciocirlan (7,090 puncte) acum 4 ani
0 voturi
un nou nascut poate avea scaune dupa fiecare masa daca alaptati daca este lapte praf va face decat 1 sau 2 scaune pe zi.dar depinde totusi de copil si de mancare,
a raspuns Gabriela Ciujdel (5,060 puncte) acum 4 ani
0 voturi
in primele zile pot avea scaun si din 3 in 3 ore, a mea din pacate a fost constipata si facea si la 3 zile dar umplea pampersul
a raspuns Adriana Maria Szerep (5,020 puncte) acum 4 ani
0 voturi
din cate imi aduc aminte destul de des, cu toate ca parca ieri avea cateva zile si era cat un ghemotoc si acum era marisoara cea mica,  dar  aproape la 3= 4 ore il schimbam
a raspuns angela bradatan (5,020 puncte) acum 4 ani
0 voturi
daca alaptezi la san normale dupa fiecare alaptat
a raspuns Oana Elena Ciocirlan (7,090 puncte) acum 4 ani
0 voturi
in primele luni pot avea 1-3 scaune, apoi si unul pe zi sau la 2 zile! oricum scaunul este unul din indicatoarele starii de sanatate pentru noi, mamicile, este foarte important acest indiciu!
a raspuns Anduta Urmuzache (5,100 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Noi am fost cacacioase :)) chiar am intrebat medicul si mi-a zis ca atat timp cat are culoarea si consistenta potrivita e normal sa faca si pana la de 7 ori.
a raspuns raloocootzza (3,540 puncte) acum 4 ani
0 voturi
In prima luna de viata nou nascutul ar trebui sa aiba scaun la fiecare masa.Cu cat creste cu atat se rareste si scaunul.Nu trebuie sa te ingrijorezi nici daca nu are scaun la fiecare masa caci nu toti bebelusii fac la fel iar din cauza colicilor pot face kk mai rar.
a raspuns lacrima25 (5,540 puncte) acum 4 ani
0 voturi
In carte scrie intre 1si3pe zi, bebele meu in primele saptamani avea cam de 3-4 ori pe zi:) si tot timpu dupa ce ii puneam scutecel nou:)) cu trecerea timpului s-a reglat la 1scaun maxim 2 pe zi.
a raspuns marinela (7,280 puncte) acum 4 ani
0 voturi
cei care sug pot sa aiba scaun si la 3-4 zile, depinde cat pun pe ei si cat elimina.nu e de speriat daca se simt bine si sunt vioi.
a raspuns ancamarc (5,040 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Medicii spun ca in zile de viata copilul trebuie sa aiba scaun dupa fiecare masa asta pana isi regleaza tranzitul intestinal si pana se obisnuieste cu lumea din exteriorul burticii.Acum daca nu face chiar dupa fiecare masa nu este o problema.Trebuie avut insa in vedere sa nu   se constipe ca atunci s-ar putea sa fie vorba de alte probleme.
a raspuns Sarghe Cristina (5,540 puncte) acum 4 ani
Cei care alapteaza pot avea scaun dupa fiecare alaptat, in schimb cei cu lapte praf pot avea cel putin un scaun pe zi in prima luna urmand cu un scaun la 2 zile. Fetita mea a avut 2-3 scaune pe zi in prima luna si acum este la 1 scaun la maxim 2 zile. Este considerat constipatie la 3-4 zile.
0 voturi
Specialistii spun ca un bebelus poate avea intre 8 si 10 scaune pe zi sau doar 1 si sa fie in regula. Atat timp cat nu trece mai mult de 1 zi intre 2 scaune, bebelusul se situeaza in limite normale. Atat timp cat bebelusul se hraneste suficient si uda 5-6 scutece pe zi, este foarte probabil sa se simta foarte bine.
a raspuns Elke (8,030 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Cei care alapteaza pot avea scaun dupa fiecare alaptat, in schimb cei cu lapte praf pot avea cel putin un scaun pe zi in prima luna urmand cu un scaun la 2 zile. Fetita mea a avut 2-3 scaune pe zi in prima luna si acum este la 1 scaun la maxim 2 zile. Este considerat constipatie la 3-4 zile.
a raspuns Andreea Mia (5,120 puncte) acum 4 ani
0 voturi
in cazul nostru, fetita mea a fost alimentata in primele 6 sapt de viata la san si cu completare de lapte praf, avea scaun dupa fiecare masa, ce-i drept manca si destul de bine. depinde de la bebe la bebe.
a raspuns Mardaru Florentina (5,660 puncte) acum 4 ani
0 voturi
nou nascutul poate avea scaune la fiecare masa
a raspuns Adriana Maria Szerep (5,020 puncte) acum 4 ani

Intrebari relationate

0 voturi
18 raspunsuri
a intrebat Vio (700 puncte) acum 4 ani in categoria Nou nascuti
+3 voturi
33 raspunsuri
0 voturi
11 raspunsuri
a intrebat brigitte (6,150 puncte) acum 4 ani in categoria Alimentatie
+5 voturi
19 raspunsuri
0 voturi
14 raspunsuri